Penta Power Tags

Transformatie van elektrosmog en verhoging van de energie

Het regent mogelijkheden om je leven te organiseren en in te richten met draadloze toestellen. We maken er intens gebruik van. Het is energie, trillingen die ons permanent omringen, doordringen en beïnvloeden. Doordat we ze niet zien schenken we er weinig aandacht aan. De impact van de verschillende soorten elektromagnetische straling op mens, dier en  plant komt gelukkig steeds meer in de aandacht. Vermoeidheid, slaapstoornissen, algemeen onbehagen, hoofdpijn, huidproblemen, depressie, burn-out, … Voor vele mensen betekent straling een belangrijke bron van stress, dag en nacht. Om het leven met deze technologieën zo optimaal mogelijk te laten verlopen zet ik de Penta Power technologie in.

In het Penta Power stappenplan vind je gouden tips om meer bewust met straling om te gaan. Vervolgens ontdek je hoe je met de Penta Power Tags de aanwezige straling volledig kan transformeren.

De Penta Power Tags

Deze technologie overstemt de mogelijk schadelijke component van e-smog (elektromagnetische straling) met een meer harmonisch veld die onze energie en deze van de omgeving verhoogt. Zelf zonder elektromagnetische straling geniet je dus van de harmoniserende werking van de Penta Power Tags. Ze  bevatten een heilige geometrische structuur van een hoge harmonie. De structuur, de grootte, de vorm en de programmering samen zorgen dat deze Tags een krachtig harmonische veld uitzenden. Dit overstemt de disharmonische straling, uitgezonden door de verschillende bronnen. Hierdoor ervaren mensen met de Penta Power Tags veel minder stress, meer rust en energie.

Overzicht

Phone Tag

De Phone Tag is ontworpen om alle draadloze toestellen in huis te transformeren: gsm, wifi, draadloze telefoon, tablet, laptop, babyfoon, ...

Phone Tag Mini Duo

Voor de Smart Phone is de Phone tag mini duo ontworpen. Twee kleinere tags die samen iets krachtiger werken.

Gold Tag

Inzetbaar op kantoor, in de auto, trein, vliegtuig, slaapkamer, ... maar ook om voeding, kristallen, onszelf, water, snijbloemen... op te laden.

Pendant

De Pendant is een handige hanger voor aan je riem, sleutelbos of als halsketting. 

Home Tag

De Home Tag is essentieel om de straling die van buitenaf het huis doordringt. Wifi, hoogspanning, gsm-masten, ... 

220 Tag

Ook via het elektriciteitsnet komt zeer veel straling binnen. Om ook deze te transformeren kleef je de 220 tag op de zekeringskast. 

Quatro Tag

Op sommige plaatsen is het noodzakelijk om voor een optimale leefkwaliteit op een specifiek vlak de straling extra te transformeren.

Buddy Fish

Deze Tag plaats je in de kinderkamer zodat het kind kan genieten van de verhoogde energie zowel overdag als 's nachts.

Aanbod

Uitmeting 

Ieder levend wezen reageert anders op verschillende bronnen van straling. Tijdens een uitmeting bekijken en behandelen we drie vragen:

1. Wat zijn de voornaamste bronnen van straling in huis en in de omgeving? Welke vormen van straling zijn voor elke inwoner het meest belastend? Hoe kunnen we anders met aanwezige stralingsbronnen omgaan?

2. Hoe kunnen we de energie en leefkwaliteit van de bewoners en de woning verhogen met de Penta Power Tags?

3. Hoe ontgiften we van de opgebouwde vervuiling door langdurige blootstelling aan straling? Prijs: €80

Verdiepende info kan ten allen tijde vrijblijvend telefonisch, via mail of op afspraak bekomen worden in Centrum voor Zelfontwikkeling, grotestraat 157, De Haan. 

Online bestellen

Heb je zelf uitgemaakt welke Tags jij in je leven wilt integreren? 

Alle Tags kunnen via post verzonden worden. Afhankelijk van het totaalbedrag wordt er al dan niet € 6,50 verzendkosten aangerekend.

Info, bestellen of afspraak:

E:  sam@holywell.be                  

 T: 0489 245180

Prijzen, combinaties en kortingsmodules

Verdieping per Tag

Phone Tag

Het is belangrijk om de stralingsbronnen bij de ‘bron’ aan te pakken. De Phone Tag is ontworpen om alle draadloze toestellen in huis te transformeren: gsm, wifi, draadloze telefoon, tablet, laptop, babyfoon, … Kleef de Tags op de gsm, laptop en desktop bij voorkeur op de kant die naar jou kijkt. Diameter 19 mm. Prijs € 18 (korting vanaf 2 st.)

Voor de Smart Phone is de Phone tag mini duo ontworpen. Twee kleinere tags die samen iets krachtiger werken.  Beide Tags bevestig je op hetzelfde vlak. Diameter 9 mm. Prijs: € 25

De Phone Tag bestaat in witte en zwarte uitvoering.

Gold Tag

De Gold Tag is zeer vaak mijn eerste advies. Deze Tag maakt een groot verschil in de vele vormen van stress waar we ook buiten huis aan worden bloot gesteld. Ze is zeer veelzijdig en zeer krachtig. Inzetbaar op kantoor, in de auto, trein, vliegtuig, slaapkamer, … maar ook om voeding, kristallen, onszelf, water, snijbloemen… op te laden. Haar grootte zorgt er mee voor dat ze een krachtig veld opbouwt in de ruimte waar je ze legt. Diameter: 13 cm. Prijs: € 97

Pendant

De Pendant is een handige hanger voor aan je riem, sleutelbos of als halsketting. Ook deze is ontworpen om buiten huis de energie en levenskwaliteit te bevorderen. Ze verschilt onder meer van de Gold Tag omdat ze een persoonlijke werking heeft. Je draagt deze hanger op of bij het lichaam en wisselt deze niet uit. De Pendant werkt het sterkst wanneer haar symbool zichtbaar is. De Pendant gebruik je enkel overdag, niet ’s nachts. Voor in de slaapkamer is de Gold Tag geschikt. 

De Pendant is te verkrijgen in de kleuren brons, wit en zwart. Diameter: 37 mm. Prijs: € 49

Home Tag

De Home Tag is essentieel om de straling die van buitenaf het huis doordringt. Wifi, hoogspanning, gsm-masten, … Je hangt de Home Tag zo hoog mogelijk in huis, ze vormt van daaruit een koker naar beneden. In deze koker verhoogt ze de energie en overstemt krachtig de straling van buitenaf met een hoge harmonie. Soms kan het moeilijk zijn om deze Tag aan het plafond te kleven. Daarom bied ik het plexiplaatje aan. Je kleeft de Home Tag op het plaatje en vijst het in de gepaste ondergrond. Ook gemakkelijk bij verhuis. 

De Home Tag is er in witte en zwarte uitvoering. Diameter: 17 cm. Prijs: €145

220 Tag

Met de Home Tag in huis zijn alle bronnen van straling die van buitenaf komen getransformeerd. Ook via het elektriciteitsnet komt zeer veel straling binnen. Om ook deze te transformeren kleef je de 220 Tag op de zekeringskast. Ook geschikt voor op de omvormer van je zonnepanelen.

Gele uitvoering.  Prijs: € 32

Quatro Tag

Op sommige plaatsen is het noodzakelijk om voor een optimale leefkwaliteit met elektrosmog op een specifiek vlak de straling extra te transformeren. Dit kan zijn: Een raam dat uitkijkt op een antenne, de microgolfoven, het (kinder)bed, de voorruit van de wagen, … De Quatro Tag zijn vier Tags die de grootte hebben van een Phone Tag maar geprogrammeerd zijn om samen te werken. Je kleeft ze alle vier op éénzelfde vlak.

Prijs: € 50

 

Buddy Fish

Kinderen zijn vaak extra gevoelig voor straling. Ze ontwikkelen ook fysiek  intens en hebben nog minder weerstand. Daarom is er de Buddy Fish. Deze Tag schenk je het kind voor in de kinderkamer zodat het kan genieten van de verhoogde energie, zowel overdag als ’s nachts.

De Buddy Fish is er in vier uitvoeringen. Prijs: € 20 (korting vanaf 4 st.)

Sluit Menu