Activiteiten

Meditatiereeks
Verzorg jezelf

Heb je het gevoel dat je je hoofd niet stil krijgt? Ben je almaar bezig, maar voel je weinig energie en plezier? Wil je wel verandering, maar lukt het je moeilijk om die vol te houden?

Via deze meditatiereeks ben jij zelf terug de bestuurder van je leven in de richting die voor jou goed voelt.

Bosbaden

Wist je dat je ook een bad van het bos kan nemen? In Japan doen ze dat op doktersvoorschrift. Daar heet het ‘Shinrin Yoku’. Dompel al je zintuigen onder in de geuren, kleuren, geluiden en uitzichten die de natuur je schenkt. Je hoofd wordt stil, je lichaam ontspant, je komt helemaal in het hier en nu. Ontdek jezelf en de natuur op een nieuwe manier, vol verwondering.

Healthy Home Happenings

Een moment voor jouw gezondheid en schoonheid… zo welkom, zo eenvoudig.

Zin om jezelf eens goed te ontspannen en op te laden? Zin in een leven vol verjonging, vitaliteit en schoonheid? Zin om dat in een gezellige omgeving te delen met vrienden/vriendinnen, familie, kennissen en/of collega’s?

Organiseer dan een Healthy Home Happening van Holy Well. In plaats van een avond over koetjes en kalfjes hebben we het gezellig samen over gezondheid, verjonging en vernieuwing.

In jouw warm huiselijke setting ontdek je samen met je vrienden het unieke gamma aan oplossingen en behandelingen van Holy Well om jouw gezondheid en immuniteit van binnenuit een intense boost te geven.

Vernieuw, verjong, verbeter, vitaal!