Vitaal water en een harmonische omgeving 

Aqwavit water vitaliser

Water krijgt al langere tijd belangrijke aandacht in mijn leven. Ik ontdekte wat de kwaliteit van water kan betekenen voor onze gezondheid en welzijn.  Ik ontdekte hoe verschillende systemen de kwaliteit van water, en zo van ons leven beïnvloeden.  Mijn ontdekkingstocht stroomde vanzelf tot bij de AqwaVit water vitaliser.

 

De AqwaVit Water Vitaliser

De Aqwavit technologie werkt via het leidingwater op de hele leefomgeving. Ze brengt het water tot zeer hoge energetische waarden (boviswaarde van het water en de omgeving stijgt tot meerdere miljoenen). De oude energetische ballast in het water wordt gewist en er wordt nieuwe informatie toegevoegd die het zelfhelend vermogen van mens, dier en plant intens ondersteunt. 

Initieel was de vitalisering en zuivering van het water mijn grootste focus. Maar toen ik zag en ervoer wat de Aqwavit Water Vitaliser doet voor de omgeving veranderde mijn perspectief. Gezond, vitaal water is belangrijk! Maar een energetisch zuivere leefomgeving én vitaal water nog veel belangrijker ter ondersteuning van harmonische ontwikkeling.

Maak kennis met deze vernieuwende toepassingen uit de kwantumfysica ter ondersteuning van mens, dier en plant. Bekijk hier het webinar over de AqwaVit Water Vitaliser en de AqwaVit Home Cleanse. 

Werking, onderdelen en installatie

De natuurwetenschap kwantumfysica leert ons dat alle materie is opgebouwd uit, en verandert door energie en informatie. Dit gepatenteerde toestel werkt dus op twee gebieden. Het harmoniseert de leef- of werkomgeving tot zeer hoge energetische waarden en het maakt hiervoor dankbaar gebruik van het leidingwater als informatiedrager. Het toestel zelf vraagt een minimum aan elektriciteit en genereert een actief kwantumfysisch velt dat alle energetische ballast neutraliseert. Het bouwt een groot veld op van een diameter van ongeveer 60 vierkante meter. De informatie die aan het leidingwater wordt toegevoegd versterkt dit veld via alle leidingen die door het huis lopen.

De Aqwavit is zeer eenvoudig zelf op elke waterleiding te installeren  (stadswater, regenwater, putwater, buis in kunststof, koper, staal). Ze vraagt geen onderhoud en is eenvoudig te verhuizen. Installeer de Aqwavit net na de waterteller of net na de pomp die het regen- putwater oppompt. Wanneer je een ontkalker hebt plaats je de Aqwavit net daarna (water behandeld met de Aqwavit zorgt ervoor dat kalk verzacht en bijna niet meer aanslaat (zie webinar).

Voordelen, testresultaten en ervaringen

Het is werkelijk hartverwarmend om te zien wat er met de ondersteuning van deze technologie gebeurt. Niet alleen de kwaliteit van het water, maar dat van de hele omgeving, de tuin en de buren verbetert in harmonisch tempo. Relaties genezen, oude destructieve patronen worden zichtbaar en doorbroken, er is veel meer rust en minder stress, …

De voordelen voor het water

 • Het toestel is eenvoudig zelf te monteren OP de waterleiding, te demonteren en te verhuizen indien gewenst.
 • Het water smaakt beter, wordt zachter waardoor de kalk veel minder aanslaat en veel gemakkelijker te verwijderen is.
 • Het zuurstofgehalte in het water stijgt significant (opgeloste zuurstof in water staat rechtstreeks in verband met de antioxidatie in ons lichaam).
 • De microbiologische ontwikkeling vermindert met meer dan 70%. Het water blijft dus veel langer helder en proper.
 • Het water wordt gevitaliseerd tot zeer hoge energetische waarden (boviswaarde stijgt tot meerdere miljoenen).

 Enkele belangrijke voordelen voor mens, dier en plant:

 • Alle leven komt veel meer tot rust, ook de slaapkwaliteit verbetert intens.
 • Planten ontkiemen sneller, groeien beter, wortelen dieper, ruiken en smaken beter.
 • Dieren herstellen veel beter en drinken veel meer.
 • Veel meer gebalanceerde energie.
 • Helderdere denkprocessen.
 • In het veld kan je letterlijk ballast afgeven en terug opladen.
 • Men laat gewoontes, gedragingen, gedachten en emoties die verstorend werken makkelijker los en onderneemt zaken die de dromen, groei en ontwikkeling stimuleren. Men ervaart stabielere en meer verheven emoties (liefde, dankbaarheid, vriendelijkheid, zachtheid,…).
 • Liefdevollere relaties.
 • De stem verzacht.
 • Zaken lopen beter.
 • De huid wordt strakker en gezonder.
 • Men drinkt veel meer en liever.

Kortom, de zelfregulerende en herstellende vermogens van alle leven in dit veld worden intens ondersteund.

Aanbod

Uitmeting 

Zowel ter plaatse als op afstand kan je een uitmeting van de energetische belasting in je woning/werkplek bekomen. Prijs: €180.

Verdiepende info kan ten allen tijde vrijblijvend op afspraak bekomen worden in Centrum voor Zelfontwikkeling, grotestraat 157, De Haan.

Bestellen

Wens je de AqwaVit Water Vitaliser in je leven te integreren? Eenmalige aankoop zonder verder onderhoud: € 895

De Home Cleanse Cyclus bedraagt € 450

De AqwaVit kan via post verzonden worden. 

Info, bestellen of afspraak:

E:  sam@holywell.be                  

 T: 0489 245180

Bekijk hier het webinar over de AqwaVit Water Vitaliser en de AqwaVit Home Cleanse. Zowel de werking als testresultaten met o.m. de Universiteit van Gent worden behandeld. 

 

Het leiding water wordt gevitaliseerd

Initieel was de vitalisering en zuivering van het water mijn grootste focus. Maar toen ik zag en ervoer wat de Aqwavit Water Vitaliser doet voor de omgeving veranderde mijn perspectief. Gezond water is belangrijk! Maar een energetisch zuivere leefomgeving én vitaal water nog veel belangrijker ter ondersteuning van harmonische ontwikkeling.

Energetische transformatie van gebouwen en omgeving

Dit gepatenteerde toestel werkt dus op twee gebieden. Het harmoniseert de leef- of werkomgeving tot zeer hoge energetische waarden en het maakt hiervoor dankbaar gebruik van het leidingwater als informatiedrager. Het toestel zelf vraagt een minimum aan elektriciteit en genereert een actief kwantumfysische velt dat alle energetische ballast neutraliseert. Het bouwt een groot veld op van een diameter van ongeveer 60 vierkante meter. De informatie die aan het leidingwater wordt toegevoegd versterkt dit veld via alle leidingen die door het huis lopen.

Alle disharmonie die op een plek aanwezig is, zowel geopatisch als metafysisch,  wordt blijvend geneutraliseerd. 

Waar de Aqwavit Water vitaliser de omgeving neutraliseert zorgt de Aqwavit Home Cleanse-cyclus voor het ombuigen van belasting tot ondersteuning. De Aqwavit Home Cleanse is een huurtoestel dat gedurende zes weken alle metafysische en geopatische belasting en verstoring transformeert naar ondersteuningen. Na 6 weken is er een veld opgebouwd dat alle leven in dit veld intens ondersteunt bij het hervinden en bekomen van geluk, gezondheid en bewustzijn. Deze ‘Home Cleanse’ wordt enkel gedaan wanneer er een Aqwavit water vitaliser op de waterleiding staat. Na de reiniging blijft de opkuis in stand gehouden door de Aqwavit. Hierdoor is de investering blijvend. Alle leven in en rond het gebouw kunnen van de ondersteuning blijven genieten.