Opendeurdagen
24, 25 en 26 september

Vernieuw, verjong, verbeter, vitaal!

- Holistische coaching praktijk Holy Well opent de deuren -

Vrijdag 24 september van 14u tot 21u

Zaterdag 25 en zondag 26 september van 10u tot 18u

Kom binnen en ontdek hoe je jouw eigen gezondheid, energie en levenskwaliteit van binnenuit een intense boost kan geven.

Je ervaart op lichamelijk, emotioneel, mentaal en geestelijk vlak hoe vernieuwende kuren en middelen, coachings en behandelingen je diepgaand en oorzakelijk kunnen ondersteunen. 

Jij bent het waard. 

Scroll en ontdek het opendeuraanbod.

Reiki behandeling

Gun jezelf de diepe ontspanning, de herstellende kracht en het gelukzalige gevoel van een heerlijke Reiki behandeling.

Proef tijdens de opendeurdagen van een gratis uurtje Reiki behandeling via onderstaande knop of via 0489 245180.

Enkele ervaringen van cliënten na mijn Reiki behandeling

Veel betere slaap. Helderdere gedachten. Meer zelfvertrouwen. Meer energie overdag. Een gelukzalig gevoel. …


Flow to Heal

De flow to Heal is een uniek en geavanceerd therapeutisch scan- en behandelingssysteem dat op eenvoudige en efficiënte manier je zelfhelend vermogen versterkt door het aanbieden van gepersonaliseerde kwantuminformatie die uniek, specifiek, relevant en nodig is op het moment van de behandeling. Na de behandeling volgt een uitgebreide scan van meer dan 60 parameters op fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk vlak waarmee specifieke uitdagingen aangepakt en verbeterd kunnen worden. De Flow to Heal vormt een sterke synergie in combinatie met de Drops 15.

Drops 15

Het hedendaagse leven vraagt veel van een mens. Stress, emotionele en fysieke belasting, toxines in de omgeving, hoge werkdruk … Er zijn tal van invloeden die u uit balans kunnen brengen.

DROPS 15 is een gamma van energetische druppels die uw zelfhelend vermogen stimuleren. Op een zachte, oorzakelijke manier brengen ze u terug naar wie u in wezen bent.

Enkele ervaringen van cliënten met de Flow to Heal en de Drops 15

Veel meer rust en energie. Stabiele emoties. Meer bij zichzelf. Betere concentratie. Fysieke pijn vermindert of verdwijnt. Hormonale balansen herstellen zich. Immuniteit krijgt een boost. …

Lever zuivering

 

Ontgift op diepgaande en comfortabele wijze van alle opgeslagen toxines en stenen in de lever. Dit is een voorwaarde om tal van aandoeningen oorzakelijk te helen en je gezondheid en ontwikkeling in eigen handen te nemen. Ontdek hoe…

Enkele ervaringen van cliënten na de Lever zuivering

Rug- en nekpijn zijn bijna volledig verdwenen. Veel fitter. Veel creatiever. Veel meer energie, helderheid en concentratie. Helderdere ogen. Veel zachter en liefdevoller, meer zelfzorg. Zin in ongezonde voeding verdwijnt. Betere vertering. Loslaten van boosheid. …

Personal Boost en
Anti-Agingkuren

 

Zowel bij acute en chronische aandoeningen op geestelijk, mentaal, emotioneel en fysiek vlak bieden deze kuren een  langdurige (3 of 6 weken) en diepgaande stimulatie van het zelfhelend vermogen.

Enkele ervaringen van cliënten met de Personal Boost en Anti-Agingkuren

Gevoel van intense gelukzaligheid. Veel rustiger. Veel minder paniek en angst. Frustratie en onmacht vallen weg. Creatieve nieuwe oplossingen ontstaan. Liefdevoller naar zichzelf. Bewuster van de oorzaken van ziekmakende gewoonten. …

Holistische coaching richt zich niet enkel op het individu op alle niveau’s, ook de omgeving speelt een cruciale rol.

Aqwavit en Home Cleanse Kuren

Om ons goed te voelen en succesvol te zijn is het van groot belang dat ook de plaats waar we wonen en werken ons diepgaand ondersteunt.

Je proeft en voelt hoe je met de AQwaVit Water Vitaliser en de AQwaVit Industrial Home Cleanse kuren alle leidingwater en energetische ballast in en rond een gebouw omvormt. Zo maak je van jouw huis, tuin en werkplek een blijvend oord van rust, energie en vitaliteit.

Enkele ervaringen van cliënten met de Aqwavit en de Home Cleanse Kuren

Water smaakt veel zachter en lekkerder. Loslaten van oude emoties en durven innerlijke doelen verwezenlijken. Zachtere en open communicatie, meer samenwerking. Oplossen van familie- en relatieproblemen. Kinderen en volwassenen zijn veel rustiger. Veel meer geaard. Veel betere slaap en energie. Planten in tuinen herstellen, groeien en bloeien opvallend beter en meer. …


Penta Power

Ontdek hoe je met de Penta Power Tags en Jewels de schadelijke gevolgen van draadloze technologie transformeert en je energetisch veld en dat van de omgeving versterkt. Hierdoor voel je je rustiger, meer geaard, minder vast in je hoofd en ervaar je  meer doorstroming in je lichaam.

Enkele ervaringen van cliënten met de Penta Power Tags

Veel diepere slaap. Veel meer rust en energie doorheen de dag. Veel minder opgejaagd. Meer concentratie en minder hoofdpijn. Veel meer geaard. …

Alle zaadjes zitten in jou, ik help ze te ontkiemen.

Ontdek tijdens de opendeurdagen hoe…

Verbeter de kwaliteit van je slaap, je energie en je immuniteit. Creëer rust, balans en helderheid in je emoties, gedachten en je fysieke gezondheid.

Voel je terug gezond, vitaal en verbonden in jezelf en je omgeving.

Maak van je lichaam en je woning een oord van rust, energie en schoonheid.

Vindt eindelijk effectieve antwoorden die jouw gezondheid, leven, gezin, bedrijf, tuin, … de voeding en kracht geven om echt succesvol en gelukkig te zijn.

Jij bezit de kracht en intelligentie om je gezondheid en leven in eigen handen te nemen.

 

Van harte welkom op 24, 25 en 26 september!

 

Voor wie?

Zo’n 90% van de chronische symptomen en aandoeningen is het gevolg van onze levensstijl, hoe wij ons leven vormgeven. Holistische therapie richt zich daarom zowel op het individu op lichamelijk, emotioneel, mentaal en geestelijk vlak. Maar ook de omgeving is van essentieel belang. Uiteindelijk biedt Holy Well ondersteuning zodat jij terug de volle verantwoordelijkheid leert nemen voor jouw geluk en gezondheid. Holistische therapie biedt een totale en oorzakelijke aanpak. Het kan zowel preventief als curatief ondersteuning bieden bij levensstijl gerelateerde symptomen en condities, zoals bij:

Mensen die willen werken aan:
Meer zelfvertrouwen.
Uitdagingen durven aangaan.
Meer willen aarden.
Gezondheid en immuniteit in eigen handen nemen.

… 

Energiegerelateerde aandoeningen (fybromialgie, burn-out, ADHD, …).
Ongemakkelijke gevoelens (boosheid, verdriet, angst, piekeren, schuldgevoelens, minderwaardigheid, …).
Stemmingsschommelingen.
Relatie-, verwerkingsproblematieken en familiale problemen.

Virale en bacteriële infecties (ook ebstien-barr, lyme).
Maag-darmaandoeningen, schimmels, parasieten.
Toxische belasting en disbalans van hormonale klieren.
Toxische belasting van het zenuwstelsel.
Allergieën, auto-immuniteitsproblemen.
Slaapproblemen.

Spierpijnen en spanningen.
Verzuring.
Huidaandoeningen.
Botaandoeningen.

Hart- en vaataandoeningen.